Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášské besídky

29. 12. 2013

 

Společně s dětmi jsme si užili mikuláše a čerta nejen ve školkách.

Odměnou pro nás byly dvě pozvání na besídky mezi zdravé děti. První pozvání bylo od manažerky obchodního centra Tesco v Klatovech. Protože se nám rýsuje dlouhodobá spolupráce a podpora od klatovského Tesca, byli jsme pozváni na besídku mezi zaměstnance a jejich zdravé děti.

pc050027.jpg

 Druhé pozvání bylo mezi členy občanského sdružení mentálně postižených. Kulturní program zpestřilo hudební sekupení Mikeška z ÚSS Bystřice a my jsme si s dětmi zazpívali a zatancovali. Bylo to naše první společné setkání s rodinami z tohoto sdružení a bylo velmi příjemné. Těšíme se, že příště pomůžeme s organizací.

pc070032.jpg

 

pc070043.jpg

 Poslední mikulášská besídka se odehrála ve Fitness centru Pohoda. Jeho zaměstanaci nás již podpořili na naši akci Kilometry podaných rukou a rozhodli se, že naše děti budou podporovat dál. Je to pro nás úžasné a vše, co se nyní děje kolem nás je ohromná podpora pro naše děti a rodiny.

cimg3605-w.jpg

 Vážíme si všech pozvání a rádi jsme je využili s našimi dětmi. Asi bychom sami od sebe na nějakou mikulášskou besídku nešli. Někdy není jednoduché pro naše děti adaptace na hlučnost a koncentraci lidí, při takové besídce, ale když  naše děti nebudeme opětovně někam brát, nezvyknou si. Zaměstnanci TESCA  a FITNESS CENTRA POHODA zvolili směr, který je ojedinělý nejen v Klatovech, ale troufáme si říci, že v celé republice. Je to směr nejen finanční podpory, ale hlavně podpory psychické, kterou nám svým pozvání vyjádřili a za to velké DÍKY!