Jdi na obsah Jdi na menu
 


Světový den předčasně narozených dětí I

16. 11. 2014

 

pb150035m.jpg Tento víkend jsme ve spolupráci s Dobrotetami uspořádali dobročinný bazar ke světovému dni předčasně narozených dětí. V celé republice se zapojilo 10 měst. 
Na zakoupení pelíšků do inkubátorů náš bazárek přispěje částkou 3 553 Kč.
Celá akce byla doprovázena tvůrčími dílničkami a soutěžemi pro děti a zakončena balónkovým průvodem na klatovské náměstí Míru, kde byly vypuštěny balonky s přáním všeho nejlepšího pro naše nejmenší. 
Významně nás podpořil HM Tesco Klatovy, který nám daroval občerstvení, materiál pro dílničky a balónky.
Nepostradatelnou podporou pro nás byl DDM Klatovy. Děkujeme za spolupráci.

V tvůrčích dílničkách si děti mohly vyrobit zápich ježka z vařečky, draka nebo magnetku. Nadšeně vyráběly všechny děti, některé bez pomoci, jiné naopak pomoc potřebovaly.

Děkujeme všem, kteří nám darovali věci na bazárek a jeden příklad za všechny. Jedna paní učitelka ze základní školy v Měčíně své třídě řekla o této akci, proč se dělá a i to, že se některé miminko narodí rodičům hodně malé a co všechno potřebuje, aby z něho vyrostl kluk nebo holka jako jsou ony. Nabídla dětem, že  mohou doma najít plyšáka, s kterým už si nehrají a přinést ho na tento bazárek a tím také pomoci. Přivezla nám několik tašek plyšáků!!!! A snad i pro tento příběh stálo za to akci uspořádat. Děti se vzdaly své hračky, aby pomohla někomu jinému. Děkujeme empatické paní učitelce jakým způsobem vede děti.

Děkujeme všem, kteří jste bazárek podpořili nejen finančně, ale především jste DAROVALI SVŮJ ČAS!

 

Náhledy fotografií ze složky Světový den předčasně narozených dětí