Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charitativní zápas ve futsalu

29. 1. 2015

 

p1060353.jpg 18. ledna 2015 proběhl charitativní zápas hvězd ve futsalu v hale ZŠ Čapkova. Před tímto zápasem probíhalo hlasování na internetových stránkách o nejlepší hráče z ligy. Hlasovali jsme také, ale nevíme jestli jsme dávali hlas těm nejlepším hráčům, ale dali jsme těm, co známe.

 I my jsme se zapojili do příprav. S dětmi jsme namalovali trička a obrázky prstovými barvami do dražby. Na prodej jsme napekli a nazdobili muffiny. Krásně vypadaly, zároveň dobře chutnaly a doufáme, že nejenom nám, ale i hráčům, kteří od nás dostali sladkou odměnu za své výkony.

 I přes nevelkou účast klatovanů zde vládla příjemná atmosféra a všichni jsme si celý program užili. Děti z DDM Měcholupy zahrály divadlo „Jak se peklo zadlužilo". Hráči nám předvedli svůj um v dovednostních soutěžích, při zápase fair play ducha a smysl pro humor.

Při dražbě vyniklo nadání moderátora a všechny naše výrobky našly svého majitele.

Výtěžek ze vstupu, prodeje muffinů, dražby, příspěvků od hráčů a sponzorského daru od firmy Kapitol-financím dáváme smysl, byl rozdělen rovným dílem mezi náš spolek a diagnostický ústav mládeže v Měcholupech s kterými jsme tímto navázali spolupráci.

Nejen finanční prostředky nás potěšili, ale i to, že se najdou lidé, kteří uspořádají sportovní akci takového charakteru. Hlavní organizátor p. Michal Frous a hráči dali nám rodičům s postiženými dětmi další motivaci. Možná je nám smutno, že si naše děti takhle nikdy nezaběhají, nekopnou míč do brány a některé ani tak nahlas nezakřičí ,,GÓL" , ale je nám veselo, že jsme tam mohli být a bylo to pro nás. A za to patří všem zúčastněným velké DĚKUJEME!

 

Foto z charitativního zápasu v Klatovském deníku

Článek zde

p1170443.jpgp1170445.jpg