Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kilometry v Intersportu

8. 12. 2013

 

img_5319.jpg

V pátek 8.11. ve 13 hodin jsme spustili naši akci v prodejně Intersportu v Klatovech. Bylo zde připraveno 8 kol. Oslovovali jsme nakupující a ti více či méně ochotně usedali na připravená kola a věnovali nám své 3 minuty a pohyb. Kolem 15té hodiny naši akci přijel vylepšit p.Karel Mařák svým ozvučením a moderováním. K němu se přidala Katka Grausová, bez které by  se tato akce neuskutečnila. Oba nezaháleli, komentovali příchozí  týmy, které se přihlásily do soutěže. Mezi prvními nastoupili klatovští hokejisté. Atmosféra v Intersportu přilákala další a další a neustále byl plný krám. V obchodě do vřelo jako na stadionu. Svou účastí nás podpořila slovenská zpěvačka Kristina, která sice na kolo neusedla, ale zazpívala.

Velkým zážitkem bylo vystoupení dua klatovských mažoretek, ktreré se mohou pochlubit úžasnými výsledky v soutěžích. Děvčatům patří velké poděkování, protože co nám předvedly ve stísněných prostorách obchodu, bylo naprosto jedinečné. Děkujeme!

Medaili by si ovšem zasloužili i profesionální hasiči z Klatov, kteří přijeli zašlapat po 12-ti hodinové směně a svou přítomností všechny  ohromili.

Páteční šlapání zakončil tým zaměstnanců Intersportu a při našem velkém povzbuzování padl určitě nejeden osobní rekord. Všem děkujeme za vstřícnost a nemalou pomoc.

V sobotu nás hned ráno v 9 hodin překvapil příjezd plného velkého auta malých hasičů z Bystřice. Současně s nimi šlapali hokejisté z amaterské ligy. A opět do prostor Intersportu proudí tolik lidí, kteří jdou nejen nakupovat, ale i podat pomocnou ruku.

Podporu pro uspořádání naší akce jsme od prvního setkání dostali od vedoucí Intersportu p.Martiny Heiderové a tímto ji děkujeme. Její podaná ruka byla hodně velká!

 

Náhledy fotografií ze složky Kilometry v Intersportu