Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muzikoterapie u nás v klubu

12. 9. 2014

 

11.-12.10.2014 jsme připravili víkend s muzikoterapií pod vedením Mgr. Dany Pšeničkové s níž Eliška V. absolvovala individuální i skupinovou muzikoterapii v Arpidě v Českých Budějovicích, kde působí. Její práce a zkušenosti s postiženými dětmi nás tak oslovila, že jsme ji požádali, aby za námi přijela a my jsme si všichni společně mohli užít příjemné chvilky při muzikoterapii.

Protože chceme nabídnout možnost individuální i skupinové terapie je nutné, aby se zájemci u nás přihlásili. Podle zájmu se víkend bude odvíjet. a je možno s muzikoterapií strávit celý víkend nebo jenom část. U nás v okolí nepůsobí tak zkušený muzikoterapeut , proto využijte příležitosti a seznamte se s širokým využitím hudby, melodií a rytmu. Hudební improvizace umožňuje vyvolat odpovědi u lidí na jakékoliv úrovni postižení.

Muzikoterapie je pro postižené děti a jejich rodiče zdarma. Finanční prostředky jsme získali v rámci podpory rodičovských center z plzeňského krajského úřadu. Bude zajištěn pitný režim a ohřev jídla pro děti.Něco dobrého s sebou.