Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše prostory II.

24. 2. 2014

 

A tak uskutečňujeme naše předsevzetí a otevíráme od března náš klub PODEJ NÁM RUKU, nejen pro setkávání, cvičení, ale i dávání si vzájemné pomoci a podpory rodin s postiženými dětmi.

Pro nás v Klatovech a okolí není  sociální služba a jediná, terénní - raná péče v sedmi letech věku dětí končí. Nemůžeme se spoléhat, že někdo pro nás nově rozšíří nebo vytvoří sociální zařízení či službu.Rozhodli jsme si alespoň trochu pomoci sami. Nejsme sociální služba, ale klub rodin s postiženými dětmi a chutí si vzájemně pomoci. Jsme přístupni všem rodinám s postiženým dítětem a je na nich, zda využijí naší nabídky a přijdou za námi a  například si se svým dítětem zacvičí na MOTOmedu.

Otevírací doba je úterý a čtvrtek od 12,30 hod - 16 hod.

Každé první úterý v měsíci se budeme scházet všechny rodiny.

Zveme všechny na týden otevřených dveří 10. - 14.3. 2014 v odpoledních hodinách od 12,30 hod do 16,30 hod. Přijďte se podívat a možná máte i někoho ve svém okolí, komu můžete o nás říci. Komu můžeme pomoci nebo kdo naopak může pomoci nám.

TESCO Klatovy nám poskytlo finanční podporu na vybavení místnosti.Děkujeme.

Paní Věra Maňasová nám darovala plyšového psa a paní Zuzana Petříková nám sehnala trampolínu.Děkujeme.

Pan Michal Voros z Kynšperku nám po odvysílání reportáže na TV Barrandov daroval ještě jeden použitý rehabilitační stroj jako motomed.Děkujeme.

 

Náhledy fotografií ze složky Náš klub