Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srdcem pro děti

17. 5. 2014
 

srdcem-pro-deti-100414-006_galerie-980.jpg

 
 V sobotu 10.5.2014 proběhla akce Srdcem pro děti, tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří akci pořádali a věnovali nám svůj čas a energii, vážíme si toho. Děkujeme lidem z Klatovského deníku, městského kulturního střediska Klatovy, Diakonie ČCE-ZČ ,parnerům akce regionální televizi FilmPro, Pekařství Rendl Sušice a OSA.Děkujeme všem účinkujícím.
 Bohužel pravda je, že akce nebyla nejúspěšnější. Neznáme důvod, proč veřejnost nepřišla postižené děti podpořit. Tato akce pro nás byla novinkou, bylo to vlastně poprvé, kdy pro nás někdo něco uspořádal. Výsledek si můžete přečíst sami v připojeném článku Deníku Klatovska.
 Jsme si vědomi, že je spoustu lidí, kteří se hlásí o finanční pomoc, ale situace je taková, že pokud rodiče chtějí se svými postiženými dětmi něco dělat a chtějí je někam posunout, nezbývá jim nic jiného než se smířit s rolí prosebníka, protože skoro na všechno musí vynakládat nemalé finanční prostředky. Nejhorší, co zažíváme, je, když na to, co našim dětem pomáhá, nemáme peníze. Máme třeba na poprvé, na podruhé, ale na potřetí už ne. A toto napotřetí může být rozhodující.