Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětské prvky na cvičení bObles

2. 5. 2017

 

img_0149-----kopie.jpg Dětské prvky na cvičení a rozvoj motoriky bObles vytvořily sestry v Dánsku. Kolekce je navržena v pestrých barvách inspirujících děti k pohybu. bObles jsou multifunkční, jedná se vlastně o dětský nábytek. Jsou vyrobeny z EVA pěny -bezpečné, omyvatelné a nehlučné.

 

 

 

Ve spolupráci s naší ergoterapeutkou jsme našli způsoby, jak prvky využívat při cvičení s našimi postiženými dětmi. Pomáhají nám děti udržet v polohách. Cvičení je nejen pro děti, ale i nás maminky zábavnější. 

img_0495.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V našem klubu se bObles stávají velmi populární pro všechny děti, které je hned využívají jako stavebnici. Věděli jsme, že bObles děti zaujme, ale překvapilo nás s jakou intenzitou. Rozvíjíme hrou motorické schopnosti všech dětí.

img_0185.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Každý kousek se pohybuje od 1.700.kč až do 7.000 kč.

Prvky bObles jsme do našeho klubu zakoupili za 35.000 Kč. za finanční podpory  dotačního programu Plzeňského kraje, společnosti UNI leasing Klatovy.Vybrali jsme prvky ve spolupráci s naší ergoterapeutkou, ale již je nám jasné, že pro oblíbenost a využivatelnost bychom tvary rádi rozšířili.

 

img_0138.jpgimg_0181.jpgimg_0479.jpgimg_0432.jpg