Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.ročník celostátních závodů s kočárky i v Číhani

4. 4. 2015

 

p3280317.jpg V sobotu 28.3.2015 jsme pořadateli byli pozváni na 4. ročník celostátních závodů kočárků. Obec Číhaň se zařadila mezi 35 pořádajících míst po celé ČR . 

 Na místě jsme se zaregistrovali a pozorně jsme sledovali hlavní pořadatelku, která předváděla, jak na to správně jít. Okoukli jsme také techniku ostatních závodnic. Hned třikrát jsme vyvezli Elišku V. s cyklovozíkem Kozlíkem a Adélka si jízdy užívala s úsměvem od ucha k uchu s kočárkem Kimbou. Mimo kategorii maminek se soutěžilo také v kategorii tatínků a větších a menších závodníků na kolech a jiných přibližovadlech. 

Po závodě jsme se občerstvili poctivou žlutou limonádou, letošním prvním opečeným buřtem v přírodě a poslechli první kapitoly knížky Růženy Bauerové Kočičí příběhy. 

Abychom netlačili kočárky jen tak, představila nám Linda Klugerová několik cviků Strolleringu, které s námi skvěle předváděl i pan moderátor, ač neměl kočárek holubičku měl bezkonkurenční. 

Na závěr proběhlo vyhodnocení všech kategorií, kdy každý účastník obdržel pamětní list a závodníci na prvních místech obdrželi ceny.

Popravdě bychom my, maminky osmiletých postižených dětí, mezi maminky malých dětí s kočárky nepřišly sami od sebe. Pozvání a darovaný výtěžek z akce je pro nás velkou podporou.

Děkujeme za skvěle strávené odpoledne.

Těšíme se na další krásná setkání v Číhani. 

p3280292.jpgp3280306.jpgp3280308.jpg