Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kilometry na radnici

17. 11. 2013

 

pb080560.jpg

V 9 hod probíhá slavnostní zahájení naší akce na klatovské radnici.Vestibul je plný a my se navzájem hledáme. Několik zahajovacích slov a už se na kolo posazuje starosta p. R. Salvetr, oba místostarostové p. J. Štancl a p.V. Chroust a síly si s nimi změřil zástupce rodin ze sdružení, bratr Elišky V., Tomáš. Ten neměl o své vítězství obavy, ale nejvíce zašlapal starosta.

Na kola usedají i kluci v obleku a kravatě z finanční společnosti Partners a mimo svých našlapaných kilometrů nám předávají i šek na 5000 kč. Děkujeme!

Jedinečné klima na radnici vytvořila profesorka Kasalová z klatovské zdrávky, která se několikrát vrátila a vždy s novými studenty. Děkujeme, paní profesorko. Díky Vašemu povzbuzování máme určitě o několik kilometrů víc. Před vchodem do radnice byl neustále hlouček lidí, který přitahoval další a další. Zastoupení zde měly snad všechny úřady. Věříme, že všichni zaměstnanci si užívali radost z pohybu, protože ani vysoké podpatky a sukně nebyly překážkou. Vestibulem  znělo, že když už do radnice vejdeš, šup na rotoped.

Původně jsme si mysleli, že zde budou stačit 2 kola, ale už ráno jsme svůj původní plán změnili a umístili zde 5 kol, které se až do 14 ti hodin nezastavily.

To, co zažila klatovská radnice 8.11.2013 je ojedinělé a originální díky všem účastníkům!!!

 

Náhledy fotografií ze složky Kilometry na radnici