Jdi na obsah Jdi na menu
 


KILOMETRY PODANÝCH RUKOU II.

27. 10. 2013

 

 1384269_307634449379234_1580846239_n-1.jpgTak to je ústřední motiv naší akce KILOMETRY PODANÝCH RUKOU. Akce se nám rychle blíží a my si netroufáme odhadnout, kolik lidí nám přijde zašlapat. Kolik podaných rukou bude. Těšíme se na ně!

 Přípravy jsou v plném proudu. V pátek 8.11. v 9 hodin bude oficiální zašlápnutí ve vestibulu na radnici. Kdo si první šlápne do pedálů? Budou zde umístěna 2 kola a tak si změří síly někdo z radnice a zástupce našich rodin brácha Elišky V. ,Tomáš. Kdo ujede víc?

 Současně se spustí šlapání ve sguashovém centru na Čapkovce. Zde bude umístěno 10 kol a jak věříme, hojně se mezi Vámi  vystřídají žáci a studenti klatovských škol. Dalším místem, kde nás budete moci podpořit bude v pátek prodejna Intersportu v nákupním centru Škodovka. Zde Vám  v odpoledních hodinách zpestří šlapání krátký kulturní program a mohla by se přidat i slovenská zpěvačka Kristina, která má večer koncert v KD Družba.

 V sobotu 9.11. bude šlapání pokračovat v Intersportu a od 13 hodin začne v basketbalové hale U Eletrárny. Zde se můžete těšit na malou módní přehlídku, taneční vystoupení, na klatovské mažoretky, úžasné bubeníky a na závěr nám přijedou nejen zašlapat, ale také zazpívat SEVEN.

Pomocnou ruku nám podává DM Klatovy, který nám nabídl prostory, kde by se naše rodiny mohly provizorně scházet. Děkujeme řediteli Tomášovi Kovandovi a zaměstnancům za vstřícný krok a podanou ruku.

 Vhodné prostory pro nás hledá i MÚ Klatovy a tak se možná stane, že až zakoupíme MOTOmed, bude mít již své pevné místo.

 Přípravy vrcholí a my věříme, že nás v hojném počtu podpoříte a to nemyslíme jen zdravé spoluobčany, ale také handicapované. Vedle rotopedů budou ve sguaschovém centru, v Intersportu a baskedbalové hale i MOTOmedy.

 Přijďte si zašlapat a podpořit naše handicapované děti! Každý kilometr a podaná ruka se počítá!