Jdi na obsah Jdi na menu
 


KILOMETRY PODANÝCH RUKOU III.

10. 11. 2013

 

img_8922.jpg

 Naše Kilometry podaných rukou máme za sebou. Přišlo nás podpořit a zašlapat 1 686 malých i velkých nadšenců a společně ujeli 2 256 km a tak se dostali z Klatov  až do Madridu. 

Dvěma účastníkům se podařilo překonat hranici 3,5 km. Průměrně se ujelo za 3 minuty 1,33 km. Přišli nás podpořit lidé z Klatov, Domažlic, Plzně, Volar,ale i z Pardubic.

Přišlo 1 481 jednotlivců a 41 týmů se přihlásilo do soutěže.

Úžasná atmosféra nás provázela na všech stanovištích. Všichni šlapali ze všech sil, aby ujeli co nejvíce a tím nejvíce pomohli. Šlapali mažoretky, rytíři, tanečnice, hudební skupiny, sportovci, hasiči, modelky, finančníci, klienti z Úss Bystřice, ale i starosta a celá radnice. Máme radost, že naše akce rozhýbala Klatovy a věříme, že si to všichni užili a každého zaplavil dobrý pocit, že svým pohybem pomůže rozhýbat handicapované děti klatovska.

Firma REPO-RECK nám po akci zapůjčila repasovaný MOTOmed, abychom již mohli s dětmi cvičit a až získáme dostatečnou finanční částku, vymění nám ho za nový, který již budeme moci umístit do prostor v Dominikánském klášteře, které pro nás našla a nabídla klatovská radnice.

Naším cílem akce bylo nejen získání finančních prostředků na rehabilitační přístroj, ale i společné propojení světa zdravých a handicapovaných.

Děkujeme všem, kdo jste přišli na naše stanoviště a věnovali nám svůj čas a pohyb.

První zmínka o akci již byla v sobotním vydání Deníku.

Napsali o nás :   Kudy z nudy, Ramala, Deník, iRegiony, Domažlický deník,