Jdi na obsah Jdi na menu
 


KILOMETRY PODANÝCH RUKOU

14. 10. 2013

1374373_519693331459012_2114397578_n.jpg 

Myšlenka na získání rehabilitačního přístroje MOTOmed nás ještě neopustila. Při otázce, kde získat potřebných 190 000 kč , jsme si dali odpověď, že pro to musíme něco udělat. A tak jsme se rozhodli uspořádat jedinečnou  benefiční sportovně kulturní akci v Klatovech a dali jí název KILOMETRY PODANÝCH RUKOU.

Tato akce je určena pro širokou veřejnost  a našim přáním je, aby se společně pobavili a zasportovali zdraví a handicapovaní lidé a tím nám pomohli získat potřebnou finanční částku.

Pokud naše sdružení získá prostory v Klatovech, kde bychom mohli působit, bude zde tento přístroj umístěn a bude zdarma k dispozici všem handicapovaným dětem na Klatovsku. Pak již bude na rodičích, jak často a kdy toho s dětmi využijí. V některých zařízeních se za 1 hod cvičení na MOTOmedu platí i 300 kč.

Princip pomoci je snadný. Na 4 připravených místech - v prodejně Intersportu v obchodním centru Škodovka, ve sguashovém centru Fittness clubu v Čapkově ulici, v hale Centra míčových sportů v ulici U elektrárny a ve vestibulu na radnici ujeďte na rotopedu, handicapovaní na MOTOmedu, co nejvíce kilometrů během 3 minut. Každý Vámi ujetý kilometr se přepočítá na peníze.

Doprovodný kulturní program v odpoledních hodinách Vám vynahradí energii vydanou při šlapání.

Protože si uvědomujeme, že ne všichni nás mohou fyzicky podpořit, zároveň  je vyhlášena veřejná sbírka. Číslo zvláštního bankovního účtu je 261703388/0300

Pamatuje někdo takovou akci v Klatovech?

My ne a proto nás přijďte hojně podpořit a užijte si s námi trochu sportování a zábavy.

Zde na facebookových stránkách aktuální informace.