Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kilometry ve sguashové hale

17. 11. 2013

 

pb080304.jpg

 Úderem 8 hodiny proudí školáci do sguashové haly, kde na ně čekají rotopedy a 4 ženské posily z našich dobrovolníků. Pilujeme systém, je to jako o volbách. Zapsat, podepsat a hodit do urny s účastnickými kartičkami. Ale zde se volí jen jedna strana, ta pokroková, pomocná, která vítězí nad vším.

 Studenti se navzájem hecují a my jim pomáháme. Klatovští třeťáci nedosáhnou na šlapky a tak makají ze všech sil ve stoje! Starší studenti hecování provázejí frajerskými gesty, ruce nad hlavou, nedržím se, ale tyto ubývají kolem druhé půlminuty, kterou mnozí označují za kritickou. Odpoledne přicházejí v plné zbroji a ve vlastním klubovém tričku zaměstnanci Domu dětí. Šlape se zde až do 18té hodiny a jako poslední přicházejí skauti.

Děkujeme, že se zapojily všechny školy a pro příště....dvakrát tolik kol!!! Děkujeme všem učitelům, kteří přivedli své žáky.

Děkujeme majitelům Fitness Clubu pánům Milanovi Podráskému a Františkovi Machovi,  že nám zapůjčili sguashovou halu.

Děkujeme jednotlivcům, kteří si našli cestu do sguashového centra a věnovali nám svůj čas a energii a svým pohybem pomohli získat rehabilitační přístroj MOTOmed.

 

Náhledy fotografií ze složky Kilometry ve sguashové hale