Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krimi zpráva - vykradli školku v Kalu

25. 11. 2013

 

Dnes jsem  SMS zprávou omluvila Elišku ze školky. Má bronchitidu. Přišla mi odpověď.

Včera nám vykradli školku, zadrželi je na místě i s lupem. Elinky stolička byla trochu rozebraná, ale poškozená není.

Nemohu se z toho vzpamatovat. Kdo jde vykrást mateřskou školku? Do lupu zařadí i židličku, na které je vidět, že jí užívá nějaké postižené dítě? Kolečka, opěrka hlavy, hrudní peloty, mezinožní klín.

Dopadlo to dobře. Díky Michalovi Kopečnému, kterému se zdálo podezřelé auto na okraji Kalu s řidičem, díky němu, který možná intuitivně vycítil, že není něco v pořádku. Připravená hromada věcí ve školce k naložení do auta. Pan Kopečný sice jednu dívku chytil, ale zrovna neměla u sebe nic a jak jí dokázat, že ona krade? Druhý zlodějíček utekl a ten třetí v autě ujel.

Po výslechu byla partička propuštěna a podle zvěstí, jela loupit do hospody v Předslavi, kde byli také vyrušeni a ujeli. Asi si se svým osudem dva kluci a jedna dívka zahrávali. Při útěku se vybourali a  2 zlodějíčkové byli přepraveni vrtulníkem do FN. A ten třetí?

Co napsat na závěr. Snad jen, že bych se jich ráda zeptala, co zamýšleli se židličkou a mysleli vůbec? Kde ji chtěli prodat? Do šrotu? Nevím, nějak mi to ten můj mozek nebere, ač se snažím.

Děkujeme Michale Kopečný !