Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční trhy 2013 na klatovském náměstí

27. 12. 2013

 

pc190054.jpg

 Již podruhé jsme měli stánek na trzích v Klatovech, kde jsme prodávali své výrobky a výtěžek z prodeje přidáme k veřejné sbírce pro naše sdružení. Z tohoto důvodu jsme od MÚ měli pronajatý stánek zdarma.

 Každá z nás si oblíbila nějaký materiál, tak jste si v našem stánku mohli zakoupit výrobky z korálků, pedigu, včelího vosku, pletené ponožky a taštičky, různé věnce a svícny  na vánoční stůl.

 Naše velké děkujeme patří zaměstnancům Domu dětí v Klatovech, kteří vyrobili s dětmi různé šperky a věnovaly nám je k prodeji. Skoro vše se prodalo a je to úžasné, že na nás takhle někdo myslí.

 Dům dětí, ale nebyl ojedinělý pomocník. I další maminky nám věnovaly vyráběné náušnice, p.Zdena Popelíková pro nás vyrobila keramické anděly a svícny. Maruška Prášková nám upekla vánoční cukroví, abychom nakupujícím mohli nabídnout posilnění. Do stánku nám šly pomáhat prodávat kamarádky Katka Grausová, Jana Janečková, Vlasta Kubátová, Dáša Petříková, Adélka Langmajerová, Olina Řeřichová a další nám pomáhaly vyrábět. Děkujeme, že kolem sebe máme přátele, kteří nám pomáhají, protože bez nich bychom to nezvládly. Vše, co děláme, děláme při péči o naše postižené děti.

 U stánku jsme měli pokladničku veřejné sbírky, kterou ale otevřeme po ukončení sbírky 31.1.2014. A kolik jsme na trzích prodejem získali? Na konto naší veřejné sbírky je připsáno 18.730 kč !

 Děkujeme všem, kteří jste přišli k našemu stánku a podpořili naše děti.