Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoční trhy 2014

13. 5. 2014
 
 
Jako loni jsme se i letos účastnili velikonočních trhů na klatovském náměstí. Ačkoliv před tím vládlo příjemné jarní počasí, velikonoční trhy opět byly ve znamení neskutečné zimy. Sortiment našeho stánku byl velmi pestrý a krásně barevný. Bez uzardění lze říci, že jsme měli nejhezčí stánek. Mohli jste u nás vidět nejrůznější zápichy, množství různých věnců a věnečků, jarní dekorace, zvonečky pro štěstí, nebo krásné originální květníky i s velikonoční „travičkou“. Prostě jaro jak se patří!
 Tentokrát program velikonočních trhů byl opravdu bohatý a krásně nám tam vyhrávali, takže jsme zimu zaháněli podupáváním do rytmu a občas i tancem. První i druhý den vystupovaly děti a šlo jim to moc hezky! Tolik talentů pohromadě, prostě nádhera, jen v takovou chvíli je nám líto, že naše děti takto společně vystupovat nebudou. Ve čtvrtek na náměstí zavítal Jakub Smolík a lze jen konstatovat, že na „živo“ zpívá stejně hezky jako v rádiu.
Prodávalo se nám dobře a náš dík patří všem, kteří se nějak podíleli, ať již výrobky, které sami vyrobili, nebo pomocí na stánku. Milí přátelé, děkujeme, že STÁLE podáváte pomocnou ruku!
Výtěžek 10 178 kč bude použit na dovybavení našeho klubu „Centra podaných rukou“ v Klatovech, kam vás srdečně zveme. Každé úterý a čtvrtek tam pro vás připravujeme nějakou činnost, nebo si můžete k nám přijít jen prostě odpočinout a žensky „pokecat“.